belgie strand, villa verhuur, appartement, vakantie,huis huren,belgisch toerisme, reizen, vakantie,
www.vakantie-woning.be
strandvakantie de panneDe Panne de Westkust, huur daar uw vakantie-woning
belgie toerisme
   

De Panne, de Westkust ... een belevenis

Bruisend van activiteit, maar tegelijk heerlijk ontspannend; het hele jaar door biedt de Belgische westkust precies waar U echt zin heeft.

Gezellige stadjes en uitgaansleven volop, Plopsaland, maar ook prachtige duinen en beschermd natuurgebied. Ideaal dus voor gespreide vakanties, ook al omdat U er in een mum van tijd met de auto naar toe kunt.
Brede zandstranden voor zonaanbidders en prachtige duinen voor een stevige natuurwandeling... Complete sportaccommodatie voor actievelingen.

De Panne ... Een paradijs
Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken. Hippe disco's en mondaine nightclubs voor galante nachtridders...

De Panne, geknipt voor ieders vakantiebudget.
Ook op cultureel vlak valt er steeds wat te beleven: van spetterende rockfestivals en feestelijke activiteiten tot het unieke Paul Delvaux Museum of rondslenteren in pittoreske historische stadjes en dorpjes van het achterland... Kortom de badplaats waar steeds iets te beleven valt.

Op een steenworp afstand lokt de franse noordkust met haar weidse stranden, grillige rotsen en... De Kanaaltunnel tot verrassende trips en leuke uitstapjes. Op drie kwartier van De Panne kunt U zo met de auto de trein oprijden, die U onder het Kanaal door binnen 35 minuten in Engeland brengt... en 's avonds bent U weer heerlijk thuis in uw appartement. ...

Veelzijdig De Panne ...
een charmante badplaats met een steeds geanimeerde, verkeersvrije boulevard voor uren wandelgenot en mensenkijken; terrasjes en kinderattracties gaan er fijn samen, en vlakbij ligt Plopsaland, een actiepark voor kinderen... ideaal voor een familievakantie. Op het brede zandstrand van De Panne kende de zeilwagen de grote doorbraak.
De Panne beschikt over alle accommodaties voor de sportieve recreant. Paardrijden [ In De Panne zijn 4 maneges. Het dichtst is de manege Becue (058/41.14.47) op de hoek van de Koninklijke Baan en de L. Maskenslaan (200 meter vanaf het appartement) Aan de Oosthoek (baan naar Veurne) is er de manege Merlin Ruiters vzw (058/41.54.67), in Adinkerke heb je Manège 't Peerd, Duinhoekstraat 11 (058/41.52.02), dit is nabij Plopsa-land en De Drie Vijvers, Smekaertstraat 37 (058/41.30.36), dit is langs het kanaal te Adinkerke, tegen de Franse grens.], zeilen, surfen, bowlen, fietsen, wandelen, vissen, tennissen, strandvolley, een partijtje minigolf of het echte golf (interessante golflesmogelijkheden in de buurt!!), zeevissen en natuurlijk veilig zwemmen... Het kan allemaal tijdens een actieve vakantie aan zee. ...
Ontspannend Een hartverwarmende vakantie in herfst of winter is een ideale adempauze in het drukke leven.

De Panne biedt in het 'stille' seizoen alles waar de druk bezette mens van droomt. Dus ook buiten het zomerseizoen een ideale verblijfplaats om heerlijk ontspannen de dagelijkse sleur te vergeten.

Vakantie Appartementen
Goed bereikbaar en prima aansluitend bij dit alles ligt uw comfortabel appartement, C.002 op de begane grond in de Residentie Europan of T.004 in Residentie Topaze, gelegen bij de autovrije Esplanade, dichtbij strand en boulevard, en enkele wandelminuten van het centrum. Uw appartement heeft een groot en zonnig terras op het zuiden en is voorzien van automatische vloerverwarming, zodat het ook in de winter goed toeven is of ...
Uw keuze is het 3 slaapkamer appartement op de vijfde verdieping, B.507 met meerdere terrassen, zowel ochtend-zon als avond-zon, en een fantastisch uitzicht over de 's avonds fraai verlichte Esplanade, het strand en de zee...
... Of aan het strand, met álle kamers uitzicht op de zee. Het nieuwe duplex appartement A.202 in Residentie Albert I.
Of u kiest voor een strandappartement op de Zeedijk in het centrum van de Panne, vh Hotel Terlinck. Drie 2009 nieuwe appartementen Terlinck T7 T8 en T9 .


apt. B.507 - zie plattegrond
natuur wandelingen

ligging
de Nachtegaal natuur-centrum

De Panne is beslist uw vakantie waard. Welkom.
U huurt er uw appartment T7, strandappartement T8 of T9 aan zee. Of C.002 of B.507 of A.202 of Villa Maran voordeliger direct van de eigenaar.

 
© www.vakantie-woning.be

vakantie-huizenvakantiesvakantiehuis
internetics